dffu logo
div 003
div 003
SONY DSC
SONY DSC
div 302
div 302
DSC00115
DSC00115
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
DSC00174
DSC00174
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Med reformen bliver uddannelsernes grund- og hovedforløb i højere grad tilpasset elevernes forudsætninger, så eleverne bliver klædt på til at vælge og at gennemføre en erhvervsuddannelse.

Erhvervsuddannelserne er bygget op omkring fire hovedområder. Inden for de fire hovedområder udbyder skolerne mere end 100 uddannelser.

De fire hovedområder er:

  • Omsorg, sundhed og pædagogik
  • Kontor, handel og forretningsservice
  • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
  • Teknologi, byggeri og transport.

CIMG0563

Grundforløbet

Grundforløbet består af to dele, der hver varer 20 uger (½ år).

1. del er for elever, der starter direkte eller et år efter 9. eller 10. klasse. Forløbet giver almene og brede erhvervsfaglige kompetencer, der støtter og giver afklaring omkring valg af uddannelse.

2.del er for alle elever. Forløbet er rettet mod den valgte uddannelse og giver faglige og personlige kompetencer til at gennemføre et hovedforløb. Som elev sikres du et vist niveau af lærerstyret undervisning uanset, hvor du tager din erhvervsuddannelse. Fra august 2015 er der minimum 25 klokketimer lærerstyret undervisning om ugen. Dette stiger til 26 timer fra august 2016.

 

Grundforløbet til bager & konditoruddannelsen finder du under hovedområdet – Fødevarer, jordbrug og oplevelser

 

Grundforløbet til bager & konditoruddannelsen vil indeholde undervisning inden for følgende område:

Grundforløb 1 – ½ år – Tryk på faget for at se indhold

 

– Arbejdsmiljø                      – Arbejdsplanlægning & samarbejde        – Metodelære

– Arbejdspladskultur           – Faglig dokumentation                               - Innovation

– Praktikpladssøgning         – Faglig kommunikation                              – Samfund & sundhed

SONY DSC

Grundforløb 2 – ½ år – Tryk på faget for at se indhold

 

– Naturfag                                                  – Uddannelsesspecifikke fag

– Almen fødevarehygiejne                      – Valgfag

-Førstehjælp og elementær brandbekæmpelse

 

For at få adgang til undervisningen på hovedforløbet skal grundforløbsprøven være bestået og du skal have gennemført og brstået grundfaget Naturfag på E-niveau.