dffu logo
div 003
div 003
SONY DSC
SONY DSC
div 302
div 302
DSC00115
DSC00115
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
DSC00174
DSC00174
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Diverse til svendeprøver

Her kan du læse, printe info omkring afholdelse – og regler i forbindelse med svendeprøver.

Nr. Indhold
1 Bilag_1_Svendeprøvens forløb
2 Bilag_2_Praktiske_konditorsvendeprøve
3 Bilag_3_Pensumliste
4 Bilag_4_vejledning til praktisk konditorsvendeprøve
5 Bilag_5_Pensum for klassikerne_2018
6 Bilag_6_Smags afleveringer til konditorsvendeprøver
7 Bilag_7_Talen
8 Bilag_8_Info_om_Tale til lærlingene
9 Bilag_9_Skuemester
10 Bilag_10_Karakterskema
11 Bilag_11_Påklædning
12 Bilag_12_Administrativte retningslinjer for skolen
13 Bilag_13_Hvad må man forberede til svendeprøven
14 Bilag_14_Hvad nu hvis
15 Bilag_15_procedure ved lærling der dumper
16 Bilag_16_Regulativ
17 Bilag_17_Bekendtgørelse om prøver og eksamen i grundlæggende erhvervsrettede
18 Bilag_18_Drejebog for skuemestre ved konditorsvendeprøven