dffu logo
div 003
div 003
SONY DSC
SONY DSC
div 302
div 302
DSC00115
DSC00115
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
DSC00174
DSC00174
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Bliv konditor

Når du vælger at uddanne dig som bager eller konditor får du en kreativ uddannelse.

For at få adgang til specialet konditor – skal du inden være uddannet bagværker, kagekonditor, kagekonditor m/profil eller bager.

Uddannelsen som bager kan du tage i næsten alle virksomheder der har en faglært bager ansat – og som er godkendt som praktiksted af DFFU.

Uddannelsen til specialet konditor, har en uddannelsestid i virksomheden på 1 ½ år – men kan varierer alt efter hvilken uddannelse du har i forvejen..

I løbet af din uddannelse, skal du på hovedforløb i 13 uger fordelt over 4 skoleperioder.

Se praktikmålene til specialet KONDITOR HER

16231403812_7680674952

På skoleperioderne vil du modtage undervisning i følgende:

– Varekendskab 2                                                    – Iværksætteri, innovation & samarbejde

– Køb, salg & kalkulation 2                                    – Produktudvikling, Produktion & Service

– Planlægning & produktion                                – Piskede specialiteter

– Rullede deje                                                           – Dekoration og sensorik

– Dessertproduktion                                              – Chokolatier

– Etage & bryllupskager

10497192_1512265682389577_1199054914972484665_o

Når du nærmer dig afslutningen af din læretid som bager, skal du til en svendeprøve, som tidligst afholdes 3 måneder inden din kontrakt udløber.

Du kan se på www.praktikpladsen.dk hvilke virksomheder der er godkendt.

Når du har afsluttet din uddannelse, kan du vælge at på bygge specialet bager på 1 ½ år.

10887157_1512266899056122_121343331210605809_o